FRÖER

Vill du odla vackra blommor hemma hos dig - för din egen glädjes skull, som hobbyodlare eller som yrkesverksam snittblomsodlare?
Våra blomsterfröer är omsorgsfullt handplockade för sina fina egenskaper som snittblommor & sköna fägring, för att främja biologisk mångfald och gynna våra älskade pollinatörer. Botanisera bland våra unika och vackra blomsterfröer till att odla ettåriga sommarblommor, för blomstrande odlingsglädje i din trädgård och snittblomsodling.

Blomstervärlden bjuder på en enorm rikedom - alltifrån praktfulla dahlior, fluffiga astrar och fjärilsälskande zinnior till söta sommarphlox, svajande vädd och skir vallmo. De annuella blommorna odlas och växer upp för att blomstra under en och samma säsong - och ju mer blommor du plockar desto mer blommar de. Sommarblommorna berikar våra sinnen, trädgårdar och odlingar som grädde på moset under hela säsongen, från ca juni till frost, och vi förgyller våra hem och hus med underbara buketter & blomsterfång mer än någonsin. 

SÄSONG 2023

Just nu arbetar vi med nästa års sortiment, som med påfyllning av allt samt 100 nya sorter kommer bli magiskt! Detta blir i januari, när vi alla fått en skön vintervila och det börjar klia i odlingsfingrarna igen. Signa gärna upp dig på nyhetsbrevet 'Blomsterbreven' för att inte missa när det är dags. Varmt välkomna!

amarant

aster

blomsterkrasse

blomsterkörvel

blomstermorot

eternell

lejongap

luktärt

lövkoja

nigella

pensé

phlox

praktvädd

riddarsporre

ringblomma

risp

rosenskära

rudbeckia

röllika

slöjsilja

solros

sömntuta

vallmo

zinnia

ätbara blommor

torkbara blommor